Salgsbetingelser:


Betaling:


Alle priser er i norske kroner. Fraktpris kommer i tillegg til den oppgitte prisen på varen.


Her benyttes det Vipps og Stripe som betalingsløsning. Betaling med Vipps skjer manuelt. Kjøperen får en e-post med betalingsinstruksjoner. Ved betaling med Vipps blir varen reservert i 24 timer. Hvis betalingen ikke er mottatt innen den tid, trekkes reservasjonen tilbake. 


Gjennom betalingstjenesten fra Stripe kan du direktebetale med både Visa og Mastercard. Ordrebeløpet blir reservert på din konto og pengene trekkes når varen blir sendt til deg.


Frakt:

Varer sendes innen 2 virkedager etter mottatt bestilling eller betaling med Vipps. Varer sendes kun til Norge. Det brukes tjenesten Norgespakken med sporing for sending av keramikk, innrammede bilder og trykk i størrelse A3 (30x42 cm). Det koster 149 kr for pakker som veier fra 0 til 10 kg. Digitalt trykk uten ramme i størrelse A4 (21x30 cm) sendes i et vanlig brev. Det koster 45 kr. per brev. Postens leveringstid estimeres fra 2 til 5 virkedager.


Sendingen må hentes på Posten innen fristen. Etter at sendingene har kommet på Posten, har du 14 dager hentefrist. Ordre som ikke hentes innen fristen vil bli returnert. For sendingen som ikke hentes, forbeholder jeg meg retten til å fakturere kostnader for returfrakt.


Det er kjøperens ansvar å sørge for at den oppgitte adressen, e-post og telefonnummer er korrekt. Personopplysninger skal kun brukes for å gjennomføre avtalen med kjøperen.


Retur og reklamasjon:

Det er lov å angre opp til 14 dager etter mottatt bestilling. Du kan returnere varen og få pengene tilbake. Fraktkostnader returneres ikke. Du må returnere varen på egen bekostning. Varen må være hel og uten skader.


Ved feil eller mangel, kontakt meg raskt, så ordner jeg opp i dette. Du kan kreve prisavslag eller opphevelse av kjøpet.


Kvalitetsgaranti:

All keramikk jeg selger er håndlaget av meg. Det kan forekomme ujevnheter i former, glasurer og farger. Disse er en naturlig del av håndverket. 


Digitalt trykk er basert på mine akvarellbilder i et begrenset, nummerert og signert opplag. De er trykt på syrefritt papir i tykkelse mellom 200 og 300 g.


Vær oppmerksom på at farger på dataskjermen varierer avhengig av fargeoppsettet på skjermen.

Kontakt:

Anna Chrzanowska

Øvre Torggate 8

3256, Larvik