SalgsbetingelserBetaling:

Alle priser er i norske kroner. Fraktpris kommer i tillegg til den oppgitte prisen på varen. Betalingen kan utføres med PayPal, Vipps, Visa eller MasterCard.


Betaling med Vipps skjer manuelt. Kjøperen får en e-post med betalingsinstruksjoner. Ved betaling med Vipps blir varen reservert i 24 timer. Hvis betalingen ikke er mottatt innen den tid, trekkes reservasjonen tilbake. 


Frakt:

Varer sendes innen 3 virkedager etter mottatt bestilling. Varer sendes med Posten kun innenfor Norge. Det er tjenesten Norgespakken med sporing som blir brukt. Det koster 149 kr for pakker som veier fra 0 til 10 kg. Postens leveringstid estimeres fra 2 til 5 virkedager. I forbindelse med høytider må det påregnes lengre sendingstid og leveringstid.


Sendingen må hentes på Posten innen fristen. Etter at sendingen har kommet på Posten har du 14 dagers hentefrist. Ordre som ikke hentes innen fristen blir returnert. For sendinger som ikke hentes, forbeholder jeg meg retten til å fakturere kostnader for returfrakt.


Det er kjøperens ansvar å sørge for at den oppgitte adressen, e-post og telefonnummer er korrekt. Personopplysninger skal kun brukes for å gjennomføre avtalen med kjøperen.


Retur og reklamasjon:

Det er lov å angre opp til 14 dager etter mottatt bestilling. Du kan returnere varen og få pengene tilbake. Fraktkostnader returneres ikke. Du må returnere varen på egen bekostning. Varen må være hel og uten skader. 


Ved feil, mangel eller skade kontakt meg raskt, så ordner jeg opp i dette. Du kan kreve prisavslag eller opphevelse av kjøpet.


Kvalitetsgaranti:

All keramikk jeg selger er håndlaget av meg. Det kan forekomme ujevnheter i former, glasurer og farger. Disse er en naturlig del av håndverket. Vær oppmerksom på at farger på dataskjermen varierer avhengig av fargeoppsettet på skjermen.